Efter krogen

Utekväll... Fest och alkohol. Dans.
Jag skickar ett sms till dig för att meddela att jag är på plats och finns tillgänglig. Sätter mig med en drink i baren så länge. Ser människor interagera. Märkligt hur en del tjejer bjuder ut sig, knappt påklädda. Märkligt hur en del killar är påflugna och framfusiga, som att det är deras rättighet att få kladda på tjejer som inte har så mycket kläder på sig. Känner ett visst mått av avsmak. Men jag vet...

Sitter och läppjar på min drink när jag ser dig komma gående mot mig. Jag ställer mig upp när du står bredvid mig. Du tar tag om min nacke och kysser mig hårt. Jag lägger mina händer på din rumpa och trycker mig mot dig. Redan nu känner jag något som pockar på uppmärksamhet innanför dina byxor. Dina händer rör sig snabbt över delar av min kropp, som för att kontrollera att allt är som det ska. Jag ler och vi kan båda konstatera att brösten är där de ska och trosorna inte är på plats under kjolen. Vi är båda rakt på sak. Du frågar om vi ska leta upp en toalett eller om vi ska åka hem och knulla. Jag tar din hand och vi går mot utgången.

Medan vi väntar på en taxi hånglar vi och du suckar att jag gör dig så jäkla kåt. Jo, det känner jag. Bulan i byxorna har blivit ganska stor vi det här laget. Taxin kommer och vi hoppar snabbt in. Det är en relativt kort resa, men så fort vi satt oss för du händerna mot mitt skrev. Du letar dig in innanför kjolen och pillar försiktigt mellan mina läppar. Ett finger åker sakta in i min fitta. Sen ett till. Du pullar mig sakta och försiktigt, drar ut fingrarna och slickar av dem. För in fingrarna igen och rör handen häftigare. Jag kvider lite, lagom högt för att chauffören ska snegla lite i backpegeln. Vi är redan framme vid ditt hus och du slickar diskret av fingrarna innan du betalar. Behåll växeln säger du snabbt innan vi hoppar ur bilen.

Vi snubblar fram över trottoaren och du fumlar lite med nyckeln i låset. Du smiter snabbt in genom porten och drar med mig in i dunklet. Utan att tända lamporna går du mot trappan, du tar två trappsteg i ett kliv innan du snurrar runt och sätter dig ner. Du drar mig närmare, smeker sakta upp kjolen en bit. Jag ställer mig framför dig med benen brett isär. Du fingrar sakta längs mitt ena lår och ner längs det andra. Jag ryser av beröringen. Du smeker sakta uppåt igen och stannar där. Dina fingrar rör sig inåt, mellan mina lår, medan din andra hand drar upp min kjol och tar tag om min rumpa. Du för mig närmare ditt ansikte och försiktigt smakar du på mig. Jag känner hur jag blir våt och du för fingrarna in i mig, in och ut igen. Du smakar på mig innan du stoppar tillbaka fingrarna igen. Med tungan utforskar du min fitta och du smeker klittan. Jag håller mig i ledstången för att inte ramla när jag stönar tyst i det ekande trapphuset. Du fortsätter mid fingrarna, långt in i fittan, och du slickar hårdare och hårdare. Jag lyfter ena benet lite så att du kommer åt bättre. Kåt som jag är kan jag inte låta bli att stöna högre när jag känner att orgasmen närmar sig. Med min lediga hand tar jag tag i ditt huvud och håller fast dig nära fittan, gnuggar min kropp mot dig tills jag kommer och jag stönar så det ekar i väggarna. Du drar ut dina fingrar och slickar av dem. Jag drar ner min kjol igen och låter dig resa dig upp. Din kuk är stor och hård och får knappt plats i byxorna. Bäst att vi går upp, säger jag och tar din hand i min.

Kommentarer
Postat av: :)

Vore trevligt om det skrevs mer i bloggen...:)

2010-01-27 @ 09:11:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0