Ön

Vi åker ut en sväng med båten, du och jag. Solen skiner från en klarblå himmel och det är varmt i både luften och i vattnet. När vi kommit ut en bit börjar jag sakta smeka dig mellan benen, känner att du redan hårdnat. Shortsen sitter löst men ändå ser man en präktig bula. Jag smeker hårt utanpå tyget och sätter mig sedan ner framför dig. Du lyfter lite på rumpan så att jag kan dra ner dina byxor. Du saktar farten lite och styr in från farleden mellan några öar. Jag tar tag i din nu hårda kuk och runkar den sakta. Försiktigt suger jag tag om toppen av din styva kuk. Du stönar högt av vällust och håller din ena hand på mitt huvud. Sen stänger du av motorn och kanar ner på durken. Jag backar bakåt och fortsätter suga din kuk, medan du håller båda dina händer på mitt huvud som du för upp och ner.  Kuken är riktigt het och hård och du lutar huvudet bakåt. Jag fortsätter suga och runka din bultande kuk, sakta men samtidigt krävande. Jag tar in hela kuken i min mun och jag känner hur du vill ha mer. Dina händer håller hårdare om mitt huvud och du låter mig knappt komma upp, du vill ha hela kuken i min mun. Jag hör hur du stönar och flämtar efter andan. För en sekund lyfter du på huvudet för att inse att vi är på väg ut i farleden igen. Då släpper du taget om mitt huvud och startar motorn igen. Vi styr mot närmaste lilla ö.

 

Vi stiger iland på ön och du tar med dig en strandmadrass från båten. En bit upp lägger du ut madrassen och jag ställer mig på alla fyra. Du smeker insidan av mina lår samtidigt som du sakta runkar din kuk. Du ställer dig bakom mig och kysser insidan av låren sakta och slickar försiktigt när du närmar din min fitta. Jag känner hur du trycker ditt ansikte mot min fitta, du låter näsan passera och sen tar munnen och tungan vid när du slickar mig, hela vägen upp på ryggen. Med ena handen kvar på kuken låter du den andra försiktigt smeka mina lår, men du är noga med att inte komma åt fittan. Du fortsätter kyssa min rygg och min rumpa för att sedan komma ner med hela ansiktet över min fitta. Du fortsätter leka med mun och tunga, försiktigt retas du med mig, andas hett på mig och slickar lätt. Din mun blir mer och mer girig, du suger och du slickar med mer intensitet. Du tar till slut tag om mina höfter och trycker hela mig mot ditt ansikte.

 

Du låter sedan ett finger glida in i min rejält fuktiga fitta, ett finger som du sedan drar ut igen för att kladda runt mina safter. Du för in två fingrar samtidigt som du slickar mig i rumpan. Du slutar runka och låter istället handen komma fram och ta tag om ett av mina fylliga bröst. Dina två fingrar tar du ut och slickar av innan du för in tre fingrar i fittan på mig. Du pullar mig sakta, drar ut fingrarna och slickar av dem innan du trycker in dem igen, hårdare den här gången. När du drar ut fingrarna nästa gång ber du mig lägga mig på rygg. Du särar på mina ben ordentligt, du vill ha full åtkomst när du fortsätter slicka mig. Två fingrar för du in i fittan samtidigt som du låter tungan spela över min klitta. Jag känner att jag närmar mig extas när jag känner att du stoppar in ett tredje finger, men det tredje stoppar du istället in, sakta sakta, i rumpan. Du känner hur musklerna ger vika och låter fingret komma in, blött som det är. Du fortsätter köra alla tre fingrarna fram och tillbaka en stund...

 

Du fortsätter pulla mig med ena handen och den andra handen har du hårt kramad runt din kuk. Jag för ner min ena hand och smeker min klitta. Jag smeker mig själv hårt och fort och jag känner att jag är nära orgasmen. Samtidigt hör jag hur din andhämtning blir tyngre och du stönar dovt. Jag fortsätter smeka mig, fortare och fortare, du pullar mig hårdare och hårdare. Samtidigt stönar du mer och mer och när jag skriker ut min orgasm över nejden lägger du hela din sats på min mage, ända upp till brösten, med ett bröl. Du tar ut dina fingrar ur min fitta och slickar av dem. Jag slickar i mig det mesta av sperman som kommit på mig. Du lägger dig ner på berget bredvid mig och pustar en stund. Solen värmer skönt och vem vet – kanske blir det fler turer till ön?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0